Bel ons

Al sinds 1986 een echt familiebedrijf        Goede service      Een grote voorraad aan banden

Autoband Repareren Lelystad

Autobanden reparatie | Velgen uitdeuken

Autoband Repareren bij Van der Feer Lelystad

Een lekke band is niet moeilijk te ontdekken. Je auto begint naar één kant te trekken en het is duidelijk zichtbaar dat er minder lucht in de band zit.

Wij kunnen bijna elke lekke band repareren. Daarbij balanceren wij hem ook meteen en krijgt je band een nieuw rubberventiel. Snel en vakkundig, zodat je zo weer op weg bent.

Van der Feer Autobanden specialist

Lekke band? Met Van der Feer ben je weer snel op de weg!

Wij kunnen bijna elke lekke band repareren. Daarbij balanceren wij hem ook meteen en krijgt je band een nieuw rubberventiel.
Ook kunnen wij stalen velgen met een deukje uitdeuken.

Is de band aan de zijkant van de band lek, dan is de kans klein dat we het kunnen plakken.
Wij plakken de band door middel van een zogenoemde parapluprop van binnenuit
omdat dit de betrouwbaarste manier van het plakken van banden is.

Een afspraak maken om uw autoband te laten repareren in Lelystad of heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Alles is inbegrepen

Na het plakken van uw band,
monteren wij standaard een nieuw ventiel en balanceren we de band altijd uit. Dit om trillingen in het stuur of van de auto zelf te voorkomen. Dit is inbegrepen in de prijs.

Het repareren van een band kost voor de inchmaten 12 t/m 22 €25 per band.

Autobanden Monteren

Snelle reparatie van uw autoband

Wij streven er naar om de reparatie van uw autoband zo snel mogelijk te laten verlopen. Zo zorgen wij er voor dat je met onze service, autoband repareren Lelystad, vaak met één uur weer klaar bent. Zo ben je niet de gehele dag je auto kwijt, en kan je hem snel weer gebruiken!

Natuurlijk is het zo dat er in sommige gevallen iets meer aan de hand is met de band. Als dat zo is zullen onze monteurs u adviseren wat de beste opties zijn. Ook online kunt u contact met ons opnemen voor advies.