Sloopauto verkopen Emmeloord

Verkoop je sloop of schade auto aan van der Feer.

Taxatie sloopauto in omgeving Emmeloord

Sloopauto verkopen Emmeloord: Vul onderstaand formulier en wij zenden je zo snel mogelijk de beste prijs voor je auto.

*Hier komt een taxatie formulier*

Verkoop je auto bij van der Feer

Ontvang een gratis taxatie
Goede prijs voor uw demontage auto
Direct geld en een vrijwaring
Vakkundige medewerkers
Snelle ophaaldienst

De meest gestelde vragen over banden montage

Sloop of schadeauto verkopen bij van der Feer Lelystad

Sloopauto’s zijn soms moeilijk te verkopen. Zeker wanneer je er nog een goede prijs voor wilt ontvangen. De waarde van een beschadigde auto is alleen te bepalen door een taxatie. Kom langs bij van der Feer in Lelystad, voor een gratis taxatie en verkoop je auto direct. Wij kunnen een realistisch bedrag bieden voor uw demontage auto. Ook voor de verkoop van schadeauto’s kunt u ons terecht.

Neem contact op met van der Feer

Wilt u een sloop of schade auto verkopen of kopen en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Als u geen haast heeft, dan kunt u ervoor kiezen om ons te mailen. Wilt u graag zo snel mogelijk contact met een van onze inkopers of verkopers? Dan kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen of tijdens openingstijden langs komen bij onze vestiging in Lelystad.

Ontvang een taxatie rapport voor je sloop of schadeauto

Laat uw sloopauto gratis taxeren. Door middel van onze taxatie krijgt u een goed beeld van wat uw sloopauto waard is.

Bij van der Feer kunt u gemakkelijk online een taxatie rapport aanvragen. Vul de benodigde informatie in, vervolgens kan je gemakkelijk foto’s invoegen en mee sturen. Een van onze deskundige medewerkers maakt direct een passend taxatie rapport op.

Sloopauto verkopen Emmeloord

Als je een sloopauto verkoopt aan Van der Feer wordt deze binnen 5 werkdagen opgehaald. Zit er meer spoed achter? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, en bellen naar ons filiaal in Lelystad. Zo kunt u makkelijk uw sloopauto verkopen in omgeving Emmeloord.

Snelle ophaalservice bij van der Feer

Is de auto niet meer in staat om te rijden? Geen probleem! Van der Feer komt de sloopauto ophalen met onze ophaalservice. Neem contact op met een van onze medewerkers, om een afspraak te maken om een auto op te laten halen door van der Feer.